Vijesti

Naslovna » Bili ste na Hodu za život u Zagrebu? Pronađite svoju fotku!

Bili ste na Hodu za život u Zagrebu? Pronađite svoju fotku!

svi 31, 2021

U Zagreb je 29. svibnja šestu godinu za redom miroljubivim hodom dao podršku nerođenima, a moto ovogodišnjeg Hoda bio je “Za zaštitu svakog ljudskog života – bez diskriminacije!”.

Fotografi Saša Ćetković i Divna Dučić pratili Hod za život, obitelj i Hrvatsku od Trga Republike Hrvatske, Frankopanskom, Ilicom, preko Trga bana Jelačića Praškom do Zrinjevca i zabilježili neke od najljepših trenutaka. Potražite svoju fotografiju u kilometarskoj povorci koja je jučer u Zagrebu hodala za pravo na zakonsku i svaku drugu zaštitu života od začeća do prirodne smrti.

“Želimo živjeti u državi u kojoj zakoni štite pravo na život svakog čovjeka, od začeća do prirodne smrti. Nikada, baš nikada ne pomažemo majci, tako da joj “pomognemo” da prekine život svoga djeteta”, kazala je koordinatorica Andreja Kotnik, a koordinator Stjepan Klarić je dodao kako za sve ljudske probleme – postoje ljudska rješenja.

Osim u Zagrebu, Hod za život po prvi puta se u subotu održao u Imotskom, a prošlog tjedna i u Slavonskom Brodu. Idući Hod za život će se održati u Sisku 12. lipnja te u Splitu i Rijeci na jesen.

Izvor: narod.hr

Pročitaj više..

0