Vijesti

Naslovna » Dr. Markić: Temelj robovlasništva bila je neistina da “crnac nije čovjek”, temelj pobačaja je neistina da “nerođeno dijete nije čovjek”
Foto: Narod.hr

Dr. Markić: Temelj robovlasništva bila je neistina da “crnac nije čovjek”, temelj pobačaja je neistina da “nerođeno dijete nije čovjek”

tra 8, 2019

U Valpovu je održana je standardna, mjesečna župna tribina na temu ovogodišnjeg Hoda za život, obitelj i Hrvatsku – prvog u Osijeku. Hod za život održava se u subotu, 18.5., a vrlo posjećena tribina pod naslovom: “Hod za život: zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj” održana je u Centru kulture Matija Petar Katančić.

Gosti tribine bile su prof. Lidija Blagojević – koordinatorica Hoda za život u Osijeku i dr. Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji, suorganizatora Hoda za život.

Tribina u Valpovu 8.4.2019. o Hodu za život

Dr. Markić govorila je o počecima Hoda za život – prvi je održan u Zagrebu, 2016 g. i na njemu je bilo oko 15 000 sudionika, da bi već sljedeće godine bio održan u dva grada – Zagrebu i Splitu pri čemu je u Splitu oko 10 000 ljudi hodalo za zaštitu prava na život nerođene djece, prošle se godine Hodu priključila Rijeka. Ove godine se Hod za život održava tijekom dvije subote, u 5 gradova. U subotu, 18.5. u Osijeku i Rijeci, a u subotu, 25.5. u Zadru, Splitu i Zagrebu. Pročitajte više…

Izvor: narod.hr

Pročitaj više..