Vijesti

Naslovna » Grabar-Kitarović primila predstavnike ‘Hoda za život’: ‘Predsjednica je saslušala prijedloge kako osigurati zaštitu života od začeća do prirodne smrti’

Grabar-Kitarović primila predstavnike ‘Hoda za život’: ‘Predsjednica je saslušala prijedloge kako osigurati zaštitu života od začeća do prirodne smrti’

svi 24, 2019

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović primila je na Pantovčaku predstavnike inicijative Hod za život, javlja N1.

> Evo što nam je policija kazala o počiniteljima skidanja zastave Hoda za život

> (VIDEO) Splitski glumac Pere Eranović poziva na Hod za život: ‘Povedi i punicu!’

> Hod za život Zagreb: Okupljanje sudionika započinje u subotu, 25.5., u 10 sati na Zrinjevcu

>(VIDEO, FOTO) Uspješno održane povorke Hod za život u Osijeku i Rijeci uz brojnu podršku

>(VIDEO) Nadbiskup Hranić u Osijeku: ‘Uvjeren sam da je ovaj Hod poruka onima koji su odgovorni za zaštitu života u Hrvatskoj!’

Predstavnici inicijative s predsjednicom su održali sastanak dan uoči Hoda za život, koji se održava sutra u subotu.

“Predsjednica je saslušala naše planove, prijedloge, kako osigurati zaštitu života od početka, odnosno začeća do prirodne smrti, kako trudnicama i mladim majkama i obiteljima osigurati podršku. Drago nam je da nas je primila”, rekli su iz organizacije.

Upitani podržava li predsjednica Hod za život, kazali su da ne znaju, nego da su s predsjednicom razgovarali o organizaciji.

“Jako nam je važno da ona bude upućena u to što mislimo da je zabrinjavajuće pitanje u Hrvatskoj, važno nam je da čuje, jer je ona naša predsjednica”, rekli su.

Podsjetimo, okupljanje sudionika Hoda za život započinje u subotu, 25.5., u 10 sati na Zrinjevcu, a ruta kojom će se ove godine hodati u Zagrebu je: Zrinjevac – Praška – Trg bana Josipa Jelačića – Ilica – Mesnička – Strossmayerovo šetalište – Ćirilometodska – Trg sv. Marka.

Četvrti nacionalni Hod za život, obitelj i Hrvatsku ove godine održava se pod geslom: Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj – nerođenu djecu!

Hod za život, obitelj i Hrvatsku miroljubivi je hod građana u znak potpore svakom rođenom i nerođenom djetetu, njegovoj majci, ocu i svakoj obitelji. Ove, četvrte godine za redom, održava se u dvije subote u 5 hrvatskih gradova. U subotu, 18. svibnja održao se u Osijeku i Rijeci, dok se subotu, 25.5. održava u Zagrebu, Splitu i Zadru. Više o Hodu za život pogledajte na stranici https://www.hodzazivot.hr/, a za volontiranje se možete prijaviti ovdje.

Izvor: narod.hr/n1

Pročitaj više..