Vijesti

Naslovna » Kanada: Državni proračun usmjeren protiv života i obitelji, ali sadrži Trudeauov ‘LGBTQ2 akcijski plan’

Kanada: Državni proračun usmjeren protiv života i obitelji, ali sadrži Trudeauov ‘LGBTQ2 akcijski plan’

tra 25, 2022

Proračun Justina Trudeaua za 2022. milijune dolara ulaže u financiranje mjera koje su protiv života i obitelji.

Prenosimo nekoliko prijedloga državnoga proračuna koje Campaign Life Coalition (kanadska neprofitna organizacija koja se, između ostalog,  zalaže za zaštitu ljudskoga života od začeća do prirodne smrti) smatra posebno zabrinjavajućim.

> Trudeau predmet ruganja na internetu zbog izraza ‘2SLGBTQQIA+’

> ‘Društvena pravda’ u Kanadi kao temelj za rodnu ideologiju u svakoj pori društva

> Mnogi Hrvati vraćaju se iz Kanade zbog politike cijepljenja i nametanja rodne ideologije

Pomoć Kanađanima koji žele postati roditelji

Jedna od stavki u proračunu je plan liberala da ponude porezne olakšice za surogat majčinstvo i izvantjelesnu oplodnju. Na taj bi način homoseksualci i drugi mogli “osnovati obitelj o kojoj sanjaju”.

“Širom Kanade ima onih koji se suočavaju s izazovima na svom putu da postanu roditelji. Bilo da se suočavaju s problemima neplodnosti, da su istospolni par ili jednostavno žele biti mama ili tata pod svojim uvjetima. Zato se neki Kanađani oslanjaju na surogat majčinstvo i skupe zahvate da bi osnovali obitelj o kojoj sanjaju. Ali trenutačno porezna olakšica na medicinske troškove nije dostupna onima koji moraju plaćati tuđe medicinske troškove da bi postali roditelj”, navodi se u proračunu.

“Proračun za 2022. predlaže da se dopusti potraživanje medicinskih troškova koji se odnose na surogat majku ili donora sperme, jajnih stanica ili embrija, nastalih u Kanadi za 2022. i sljedeće godine oporezivanja. To bi uključivalo troškove koji se nadoknađuju surogatu za troškove izvantjelesne oplodnje.”

“Proračun za 2022. također predlaže da se dopusti da se naknade koje se plaćaju klinikama za plodnost i bankama donora u Kanadi, da bi se dobila sperma i jajne stanice donora, uključe u porezne olakšice na medicinske troškove za 2022. i sljedeće godine oporezivanja”, dodaje se.

Stajalište Katoličke Crkve

Liječenje neplodnosti koje uključuje odvajanje prokreacije i sjedinjenja u bračnoj ljubavi nije u skladu s naukom Katoličke Crkve. Djeca imaju pravo biti začeta u vezi punoj ljubavi muškarca i žene koji su jedno drugome predani u stabilnom braku. Zdrav razum podržan društvenim znanostima jasno pokazuje da djeca najbolje rastu u kontekstu ljubavi i stabilnog odnosa između mame i tate. Takvo liječenje neplodnosti pretvara ljudski život u robu, degradirajući ljudski život u “predmet” koji se može kupiti i prodati. To je napad na ljudski život, a posebno na djecu koja se na ovaj način stvaraju.

Nemoralnost ove vrste liječenja neplodnosti nastavlja se kada takvo liječenje rezultira namjernim ubijanjem neželjenih ljudskih embrija. “Najperspektivniji” novi ljudski život, koji je jedinstveno ljudsko biće, usađuje se u maternicu dok se ostali ili odbacuju ili zamrzavaju. A surogat majčinstvo, što je iznajmljivanje ženina tijela za uzgoj djeteta, jednostavno je reproduktivna trgovina ljudima.

To teško vrijeđa dostojanstvo i pravo djeteta da ga vlastiti roditelji začnu i odgajaju. Sve su to djela koja promiču kulturu smrti.

> (VIDEO) Pogledajte genijalni video koji ismijava tvrdnju da ljudska prava počinju tek rođenjem

> ‘Pobačaj iz ljubavi’? Pogledajte video koji razotkriva licemjerje društva!

Zalaganje za kulturu života

U organizaciji Campaign Life Coalition zalažu se za istinsku kulturu života. “U njoj se poštuje brak između muškarca i žene, djeca se začinju u braku punom ljubavi i djecu njeguju njihovi biološki roditelji. To je zlatni standard za odgoj djece i nešto čemu treba težiti čak i kada život ne ide kako je planirano, kao u slučajevima, na primjer, narušenih roditeljskih odnosa ili “neplanirane” trudnoće. Obitelji nisu nešto što svatko može “izgraditi” ili što svatko može stvoriti “pod vlastitim uvjetima”. Obitelji su pozvane na postojanje u ljubavi i mjesta su gdje ljubav oslobađa život.

Više od svega drugog, proračun liberala pokazuje da odbacivanje Božjeg plana za ljudsku seksualnost nužno povlači i odbacivanje Njegova plana za ljudsku reprodukciju. Nepoštovanje ljudskog života suštinski je povezano s nepoštovanjem tradicionalne obitelji”, ističu.

Politika međunarodne pomoći ženama kroz proračun

Trudeauov proračun također se koncentrira na njegovu “politiku međunarodne pomoći ženama” koja, kako tvrdi, radi na “poboljšanju života žena, djevojaka i ranjivih populacija diljem svijeta”. Ta politika daje 650 milijuna dolara tijekom tri godine za “seksualno i reproduktivno zdravlje i prava”, što je eufemizam za pobačaj na zahtjev, spolno obrazovanje neprimjereno dobi i promicanje rodne ideologije u zemljama u razvoju.

Ovaj proračun će i dalje usmjeravati milijune dolara u skupine za zagovaranje pobačaja kao što su International Planned Parenthood FederationsMarie Stopes InternationalWomen Deliver i druge.

Liberali u svom proračunu navode da je “sada, više nego ikad, ključno da Kanada radi na izgradnji sigurnijeg, stabilnijeg i prosperitetnijeg svijeta za sve. Kanada ima važnu ulogu u promicanju i jačanju demokracije i ljudskih prava.” Najveće kršenje ljudskih prava našeg vremena je holokaust protiv djece pobačajem. Daleko od “promicanja i jačanja” ljudskih prava, Trudeau ovim proračunom nastavlja financirati genocid nad nerođenima, karikirajući ljudska prava.

Savezni LGBTQ2 akcijski plan

U proračunu je također i Trudeauov “LGBTQ2 akcijski plan” koji će osigurati 100 milijuna dolara tijekom pet godina za podršku “pravednijoj i ravnopravnijoj Kanadi za LGBTQ2 Kanađane”.

“Premda je Kanada postigla velik napredak otkako su istospolni brakovi legalizirani 2005. godine, mnogi LGBTQ2 Kanađani i dalje se suočavaju s diskriminacijom na temelju svoje seksualne orijentacije, rodnog identiteta ili spolnog izražavanja, što i dalje dovodi do stalnih zdravstvenih, društvenih i ekonomskih nejednakosti”, stoji u proračunu.

Vjernici koji smatraju da je Bog stvorio brak između muškaraca i žena, znaju da “pravednija i ravnopravnija Kanada” za ljude koji se identificiraju kao LGBTQ znači otvoreni progon onih koji se pridržavaju biblijskih uvjerenja. “Tolerancija” se odnosi samo na one koji “drže” progresivnu liniju. Oni koji se drže biblijskog stajališta o homoseksualnom ponašanju i koji istospolni “brak” ne definiraju kao brak, otkrili su da se Trudeauova “pravednija i ravnopravnija” Kanada ne odnosi na njih.

Financiranje napretka LGBTQ2 ideologije u Kanadi zapravo će značiti da će više pojedinaca pasti u seksualni grijeh, pa čak i izravni progon kršćana i drugih vjernika koji se ne slažu s ovom ideologijom. Sramota je da će teško zarađeni porezni dolari Kanađana financirati ideologije koje su u suprotnosti s Božjim zakonima. Ujedno su protiv obitelji i u konačnici će dovesti do raspada naše nacije, navodi Campaign Life Coalition.

Podrška radnicama kroz proračun koje dožive spontani pobačaj ili rode mrtvorođenčad

Drago nam je da liberalna vlada prepoznaje da je gubitak djeteta tijekom trudnoće traumatičan i nudi plan za pružanje “podrške radnicama u državno reguliranom sektoru koji dožive spontani pobačaj ili rode mrtvorođenče”.

“Pobačaj ili mrtvorođenje je duboko tragičan događaj i može uzrokovati fizičku i psihičku traumu”, navodi se u proračunu.

“U 2021., savezna vlada poduzela je korake da podrži radnice u državno reguliranom sektoru koje dožive gubitak trudnoće uvođenjem novih odredbi u vezi s dopustom za žalovanje prema Zakonu o radu. Te odredbe osiguravaju do osam tjedana neplaćenog dopusta za zaposlenice koji izgube dijete ili rode mrtvorođenče. Prva tri dana bit će plaćena za zaposlenice koje su navršile tri mjeseca neprekidnog radnog odnosa.”

“Vlada namjerava u idućoj godini uvesti zakonske izmjene i dopune kanadskog zakona o radu kako bi pružila dodatnu podršku zaposlenicama u državno reguliranom sektoru koje dožive spontani pobačaj ili mrtvorođenje.”

Ovo je korak u pravom smjeru koji prepoznaje bol i tjeskobu koje roditelji doživljavaju gubitkom djeteta tijekom trudnoće. Iako je ovaj potez hvale vrijedan, otkriva i kognitivni nesklad u Trudeauovoj vladi kada promiče pobačaj. Pri čemu majka pristaje da se ubije njezino dijete, bez obzira na to je li ona bila prisiljena na to ili je to bila njezina odluka. Pobačaj je također “tragičan događaj u nečijem životu”, ne samo za bebu čiji je život ugašen, već i za majku i oca koji su izgubili dijete zbog vlastitih postupaka. Campaign Life Coalition zalaže se za Kanadu bez pobačaja u kojoj se poštuje ljudski život od začeća do prirodne smrti.

Završne misli za proračun

Mnogi aspekti liberalnog proračuna promiču kulturu smrti. Nažalost, to je nešto što smo očekivali od premijera koji koristi svoj mandat za normalizaciju postupaka koji uništavaju ljudski život i dostojanstvo, uključujući promicanje pobačaja u zemlji i inozemstvu, indoktriniranje djece u nemoralu i progon vjernika, da spomenemo samo neke.

Ovaj proračun pokazuje duboko ukorijenjenu predanost liberala unapređenju ideoloških pozicija koje potkopavaju obitelj, stanicu društva i stoga su destruktivne za društveno tkivo naše zemlje, zaključuje Campaign Life Coalition.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr

Pročitaj više..