Vijesti

Naslovna » Magdalena Krpina Zdilar: ‘Hod za život odnosi se na život, obitelj i cijelu Hrvatsku – to su naše temeljne vrijednosti’
Foto: Snimka zaslona

Magdalena Krpina Zdilar: ‘Hod za život odnosi se na život, obitelj i cijelu Hrvatsku – to su naše temeljne vrijednosti’

tra 21, 2019

Ove se godine Hod za život održava u pet hrvatskih gradova, u njih tri na dan izborne šutnje.

“Imamo 18. svibnja Osijek i Rijeku, a tek onda tjedan dana kasnije imamo Zagreb, Split i Zadar. Samim time što se održava i tjedan prije nije naš nikakav politički cilj”, ističe Magdalena Krpina Zdilar, koordinatorica Hoda za život u razgovoru za Dnevnik Nove TV odbacujući špekulacije da inicijativa pokušava politički djelovati na birače.

Hodaju za život već četvrtu godinu i 2017. hodali su na dan izborne šutnje. Državno izborno povjerenstvo nema ništa protiv.

“Akcija Hod za život koja će se održati 25. svibnja ne predstavlja kršenje izborne šutnje, ali izborni sudionici koji će eventualno sudjelovati u akciji moraju poštivati navedene odredbe. U suprotnom su za povredu izborne šutnje propisane novčane kazne.”, ističe DIP.

“Hod za život će se svakako ove godine zvati Hod za život obitelj i domovinu da pokažemo koje su naše temeljne vrijednosti. Jednostavno Hod za život odnosi se i na obitelj i cijelu Hrvatsku”, poručuje Magdalena Krpina Zdilar. Pročitajte više…

Izvor: narod.hr

Pročitaj više..