Vijesti

Naslovna » Nogometaš Toma Bašić poziva na Hod za život, obitelj i Hrvatsku

Nogometaš Toma Bašić poziva na Hod za život, obitelj i Hrvatsku

svi 11, 2019

“Toma Bašić, bivši igrač Hajduka, danas francuskog Bordeauxa, poziva vas na Hod za život u Splitu!

Dođite svi na Hod za život u subotu 18.5. Osijek i Rijeku, a u subotu, 25.svibnja u 10.30 na rivi, u Splitu i isti dan u 10 sati u Zagrebu i Zadru.

“Pozdrav svima, ja sam Toma Bašić, ovim putem vas sve pozivam da dođete na Hod za život koji se održava na splitskoj rivi 25. svibnja u 10:30. To je subota i očekujem da ćete doći u što većem broju kako bi dali podršku ljudima kojima je to potrebno”, poručio je.

Bašić se svojom porukom priključio drugim poznatim licima koja su podržala Hod za život, poput Miroslava Ćire Blaževića, Pere Galića, Nine Raspudića…

“Pozdrav svima, ja sam Domagoj Vida, i pozivam da 18.5. dođete svi u Osijek i hodate za život. Da nam Slavonija oživi i živi”, poručuje Vida u video poruci.

“Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević s našim vukovarskim volonterima podržao Hod za život!
Koristimo priliku svim građanima Grada heroja čestitati Dan Grada Vukovara!”, objavljeno je na stranici Hod za život – Osijek prije nekoliko dana uz fotografiju na kojoj su Miroslav Ćiro Blažević i volonteri Anđelko Glamočaķ i Hrvoje Karnaš.

“Dođite 18.5. u Osijek, napravite korak, dva, tri, koliko tko može. Moramo ugaziti svoj put, jer tko će, ako nećemo mi”, pozvao je pjevač Opće opasnosti Pero Galić na koncertu u Belišću.

“Za život, jer život je sreća”, poručio je Nino Raspudić.

Izvor: narod.hr

Pročitaj više..