Vijesti

Naslovna » Prekrasni prizori: Zastave Hoda za život zavijorile se u Kninu

Prekrasni prizori: Zastave Hoda za život zavijorile se u Kninu

svi 29, 2024

U subotu, 1. lipnja održava se Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Kninu i u Zadru, a već su se u Kninu zavijorile i prve zastave koje najavljuju nadolazeći Hod za život.

Hod za život u Kninu ove godine održat će se u subotu 01.06.2024., a okupljanje će biti ispred crkve Gospe Velikoga Hrvatskog Krsnog Zavjeta u 9:30 sati.

Zastave Hoda za život zavijorile se u Zagrebu

”Tražimo zakonski okvir koji se temelji na znanosti, a na ideologiji i kulturi smrti!”

Tisuće i tisuće građana svojim će sudjelovanjem u Hodu za život slaviti život, iskazujući solidarnost sa nerođenim djetetom i svakim djetetom, njegovom majkom i ocem, našim djedovima i bakama, kako bi poslali jasnu poruku da nam je svaki život važan!

”Želimo zakonom osigurati i zaštiti taj otkucaj srca koji se javlja već 18. dan od začeća. Tražimo izdvajanje javnog novca za potporu trudnicama i obiteljima s djecom. Tražimo zakonski okvir koji se temelji na znanosti, a na ideologiji i kulturi smrti! I znanost i hrvatsko društvo daleko su odmakli od socijalističkog zakona o pobačaju starog 46 godina! Zato još jednom želimo poslati jasan zahtjev za zakonskom zaštitom života!”, naglašeno je na konferenciji za medije u Kninu.

Zagrebački gradonačelnik Tomašević zabranio zastave Hoda za život, pa objesio LGBT zastave

Hod za život u 15 gradova

Ove godine Hod za život održava se u čak 15 gradova. Po prvi puta Hod će se održati u Sinju i Opuzenu.

Hod za život ove godine u 15 gradova: ‘Glas rođenih za život nerođenih’

Izvor: Narod.hr

Pročitaj više..