Vijesti

Naslovna » (VIDEO) Pogledajte drugi u nizu videa kampanje Hoda za život: “Kako zvuči život”

(VIDEO) Pogledajte drugi u nizu videa kampanje Hoda za život: “Kako zvuči život”

pro 9, 2020

Hod za život, obitelj i Hrvatsku i ove se godine uključio u obilježavanje Međunarodnog dana ljudskih prava kojeg obilježavamo 10.12.2020. Našom virtualnom kampanojm “Zvuk života” želimo ojačati svijest da sva ljudska prava započinju začećem: pravo na ljudsko dostojanstvo, pravo na slobodu i osobnu sigurnost, pravo na jednakost ljudi pred zakonom, pravo na poštivanje obiteljskog i privatnog života, pravo na slobodu mišljenja, savjesti i vjeroispovijedi  koje  uključuje  pravo  na  prigovor  savjesti,  pravo  na  ravnopravnost  žena  i muškaraca i sva druga prava čijoj zaštiti stremi svako civilizirano društvo.

Donosimo drugi u nizu videa, kampanje „Zvuk života“ kojim želimo podsjetiti da sva ljudska prava počinju začećem, a kojeg možete pogledati ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=PEIXu8HAmNc&feature=youtu.be

Moderna je znanost izvan svake sumnje dokazala da individualni život svakog čovjeka – započinje začećem, spajanjem jajne stanice majke i spermija oca te da sva ljudska bića na Zemlji prolaze isti put razvoja – koji se prvih devet mjeseci života odvija u trbuhu majke.

Istinska zaštita ljudskih prava nije moguća bez zaštite ljudskog života – od začeća do prirodne smrti.

Nadamo se da će nas sve nekoliko divnih videa koji nam stižu iz Osijeka i Zagreba – podsjetiti na ljepotu života te neprocjenjivost svakog ljudskog života.

Izvor: Narod.hr

Pročitaj više..